Breaking News

Το ξέσπασμα της Όλγας Κιουρτσάκη: «Φτάσαμε στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, με αφορμή το χθεσινοβραδινό live του J2US.

Στο live του J2US του Σαββάτου (22/10), υπήρξε μία αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κριτή Καίτη Γαρμπή, η οποία σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας με τον παρτενέρ της Παύλο Σταματόπουλο.

Τα σχόλια που ακολούθησαν στα social media έκαναν την Όλγα Κιουρτσάκη να ξεσπάσει, κάνοντας λόγο για «πόλεμο» από συγκεκριμένο άτομο.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Open Weekend», η Όλγα Κιουρτσάκη έγραψε στο Facebook το πρωί της Κυριακής:

«Καλημέρα φίλοι μου, ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live... Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις, που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε - αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνετε μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ σε instagram - facebook - twitter και tik tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από "αλλού". Ονόματα δε λέω...

Έτσι κάνουν τόσα χρόνια "οι κακοί", υποστηρίζουν τους "κακούς"... Και εμείς οι καλοί, που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να "θάψουμε" κανέναν μέχρι τώρα, που δεν τραβάει άλλο το... κάνω τα στραβά μάτια.

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς, αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο!!! Ευχαριστώ πολύ, συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου, αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ!!!».