Breaking News

Ρ. Χαραλαμπίδης: «Ελεύθερος είναι ο άνθρωπος που δεν χρωστάει, κράτησα τα χρήματα γιατί φοβόμουν τη φτώχεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τον τρόπο που επένδυσε τα χρήματα, που κέρδισε στο παρελθόν από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Έκανα τις σωστές επιλογές συντρόφων και δεν παντρεύτηκα... Συνεχίζω το ταξίδι της ζωής... Ο θρησκευτικός γάμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Μάλλον δεν παντρεύτηκα επειδή πήρα πολύ σοβαρά το γάμο», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι θρησκόληπτος, ούτε φανατικός της θρησκείας μας και γι' αυτό και δεν βρίσκω εχθρούς στις άλλες θρησκείες».

Επίσης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, όπως και στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στη συνέχεια μίλησε στο Γιώργο Λιάγκα για την επένδυση που έκανε, σε ό,τι αφορά τα χρήματα που κέρδισε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Προέρχομαι από οικογένεια εργατών, με τα λεφτά είχα πάντα μία εγκράτεια γιατί μ' αρέσει να είμαι ελεύθερος. Και ελεύθερος είναι ο άνθρωπος που δεν χρωστάει. Κράτησα τα χρήματα που έβγαλα στο παρελθόν γιατί φοβόμουν τη φτώχεια. Δεν είμαι ευφυής επιχειρηματίας, οπότε υπήρξα συντηρητικός. Επένδυσα σε μικρά διαμερίσματα, που αγόρασα στη γειτονιά μου στου Ζωγράφου, ώστε να παίρνω τα ενοίκια... Επειδή δεν αντέχω τη φτώχια, είπα "είναι ευκαιρία, όχι να γίνεις πλούσιος, να μην είσαι φτωχός"... Μου δόθηκε η τύχη να βγάλω λεφτά και να τα κρατήσω και με ευκολία», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.