Breaking News

Θ. Αλεξανδρής: «Αν έλεγες τότε στο χωριό ότι δουλεύεις με τον Γ. Μαρίνο, το θεωρούσαν κατάντια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο συγγραφέας του επιτυχημένου βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει», ο οποίος δόξασε με την πένα του τα σκυλάδικα της δεκαετίας του ’80, ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τετάρτης (2/11), στο «The 2Night Show», όπου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την ενδιαφέρουσα ιστορία της ζωής του. 

Ο Θάνος Αλεξανδρής αναφέρθηκε στις σπουδές του στη Νομική, στο Θέατρο Τέχνης, στο τραγούδι, αλλά και στα μπουζουξίδικα της εποχής.

Επίσης, σχολίασε τις ομοιότητες και τις διαφορές που έχει η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά με το βιβλίο του, ενώ μίλησε για τη σχέση ζωής με τη Μαλβίνα Κάραλη και θυμήθηκε γεγονότα, τα οποία «έδεσαν» τη σχέση τους.

Μεταξύ άλλων, είπε για τον Γιώργο Μαρίνο και την περίοδο που ανακοίνωσε στην οικογένειά του τη «στροφή» του στην υποκριτική:

«Πήγα κρυφά, βέβαια, στον Κουν και παράλληλα ήμουν στη Νομική. Όταν με προσέλαβε ο Μαρίνος, που τότε εθεωρείτο η "Μέδουσα" το Μέγαρο Μουσικής για την Αθήνα, ήταν μεγάλη τιμή, πήγα μόνος μου κι έκανα οντισιόν...

Αλλά πώς το λέω στη μάνα μου; Τους στέλνω ένα γράμμα και τους λέω είμαι στον Μαρίνο. Τότε, αν έλεγες στο χωριό ότι δουλεύω με τον Γιώργο Μαρίνο, θα το θεωρούσαν πιο light αν τους έλεγες ότι είμαι έμπορος ναρκωτικών... Εθεωρείτο κατάντια.

Για μένα είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης, τραγουδιστής, showman. Δεν πρόκειται ποτέ να αντικατασταθεί. Αλλά τότε στην επαρχία ήταν λίγο... Και μαθαίνει το χωριό ότι ο γιος της Ιφιγένειας, ο οποίος σπουδάζει στη Νομική, έγινε ηθοποιός και θα είναι στον Μαρίνο...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.