Breaking News

All Star Survivor - Τριαντάφυλλος: «Όρος για να πάω να μην βγω ποτέ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκαναν ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος γιόρτασε τα 26α γενέθλιά του. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor ρωτήθηκαν αν θα πάρουν μέρος στην All Star έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης.

Τριαντάφυλλος: «Αν ο κ. Acun πει ότι όλοι θα πάρουν 5.000 ευρώ, δεν μπορεί να δώσει παραπάνω σε κανέναν, ούτε σε μένα. Αν μου πει το ΟΚ ο γιος μου θα πάω για τον αγώνα και τις προπονήσεις που έχω κάνει τόσο καιρό».

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση, ωστόσο με είχε ρωτήσει ένα στέλεχος αν ενδιαφέρομαι. Είχα πει από την αρχή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάω. Συζητάω μόνο αν είναι να μπω στους τελευταίους...».  

Τριαντάφυλλος: «Αν είναι ο Ντάνος σαν παίκτης θα είναι εκπληκτικό, όπως κι αν είναι ο Σάκης Κατσούλη, ο Ηλίας Γκότσης, ο Τζέιμς ή ο Νίκος Μπάρτζης. Αν δεν είναι αυτός που το πήρε πρώτος, ποιος θα είναι; Αλλά γιατί ασχολούμαστε με τον Ντάνο συνέχεια; Αν πάω στο Survivor θα βάλω ως όρο ότι δεν θα βγω ποτέ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! Ούτε καν να τον δω δεν θέλω...».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας».