Breaking News

Έγινε μαμά η Ζωή Παπαδοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της, Θοδωρής Πλεμμένος, καθώς καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ότι η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κoριτσάκι το πρωί της Τρίτης (1/11), στις 10:20.


Η Ζωή Παπαδοπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, αλλά και για τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης που είχε στο παρελθόν.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί στη Φαίη Σκορδά: «Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα "αν είναι να έρθει, ας έρθει", δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Προσπάθησα να ηρεμήσω και να εστιάσω στη σχέση μου με τον άνθρωπό μου. Εγώ αυτό που λέω είναι "Δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον, που πολλές φορές μας πιέζει". Η ηλικία είναι τόσο υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί και φυσιολογικά».