Breaking News

Άνδρη Θεοδότου: Η γνωριμία με τον σύζυγό της - «Απαγορευόταν να έχουμε σχέση μεταξύ μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης (1/11), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Άνδρη Θεοδότου, που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» του ΑΝΤ1.

Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο, τα «εγκεφαλικά» της μητέρας της, όταν έμαθε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και τις σπουδές της στο Θέατρο Τέχνης, ενώ αναφέρθηκε και στο φόβο που είχε για την τηλεόραση.

Το 1996, η Άνδρη Θεοδότου ξεκίνησε τη σχέση της με τον, επίσης, ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Δεγαΐτη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και μερικά χρόνια μετά ήρθε στη ζωή η κόρη τους Διώνη, που σήμερα είναι 17 ετών.

Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, εξηγώντας το λόγο που απαγορευόταν να έχουν σχέση μεταξύ τους.

«Γνωριστήκαμε στο Θέατρο Τέχνης. Κάθε μέρα τον εpωτεύομαι περισσότερο. Κατ' αρχήν τον θαυμάζω γιατί είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, καθώς δεν είμαστε των ίδιων levels τρέλας. Ο ένας έρχεται και ισορροπεί τον άλλον. Αλίμονο αν δεν θαυμάζαμε τους συντρόφους μας», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Ήταν σε μεγαλύτερο έτος. Στο Θέατρο Τέχνης απαγορευόταν να έχουμε σχέση μεταξύ μας, οπότε είχαμε δεσμό στα κρυφά. Οι συμμαθητές δεν θα καρφώσουν, στον καθηγητή μην πάει η κατάσταση. Όσα ζευγάρια ξέρω εγώ, το έκρυβαν επιμελώς. Τη μέρα ήμασταν συμμαθητές και το βράδυ βγαίναμε κανονικά σαν ζευγάρι... Ένα χρόνο ήμασταν κρυφά, με τον μπαμπά του καθηγητή μου μέσα στο Θέατρο Τέχνης. Είχα τον πεθερό μου καθηγητή...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.