Breaking News

Asia Express: Παύλος Γαλακτερός και Χρήστος Ζώτος επέστρεψαν ως ζευγάρι - Ένταση μετά το race (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο Asia Express έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (11/11).

Στο ταξιδιωτικό παιχνίδι επέστρεψαν δύο παίκτες από τα... παλιά, αυτή τη φορά ως ζευγάρι: ο Χρήστος Ζώτος και ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Χρήστος Ζώτος είχε αποχωρήσει μαζί με τον Στέλιο Λεγάκη. Επίσης, ο Παύλος Γαλακτερός είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει, καθώς ο πατέρας του Νάσος Γαλακτερός αντιμετώπισε πρόβλημα με το γόνατό του.


Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis, εκτός από το παιχνίδι επάθλου, κέρδισαν και την ασυλία. Ωστόσο η ασυλία δεν είναι ουσιαστική, καθώς την τρέχουσα εβδομάδα δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση. Τη δεύτερη θέση πήραν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.

Μετά την ανακοίνωση των νικητών ακολούθησε ένταση, καθώς ο Βασάλος ανέφερε πως οι δύο φίλες κοιμήθηκαν πολύ κοντά στον ναό που διαγωνίζονταν.

Η Κολέτσα διαφώνησε με τον συμπαίκτη της, με τον Βασάλο να λέει στην κάμερα ότι δεν δίνει σημασία, καθώς στην ουσία δεν είναι ασυλία, αλλά ένα έπαθλο.


Μετά το race, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster κάθισαν στο τραπέζι για να απολαύσουν από δυο πιάτα ρύζι. Ρόλο σεφ ανέλαβε ο Βασάλος, ο οποίος δήλωσε ότι η μαγειρική είναι το φόρτε του.


Μετά τη νέα είσοδο, τα 5 ζευγάρια που συνεχίζουν στο Asia Express είναι:
  1. Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια
  2. Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster
  3. Λευτέρης Δημηρόπουλος - Γιάννης Αϊβάζης
  4. Χριστίνα Κολέτσα - Maria Maroulis
  5. Χρήστος Ζώτος - Παύλος Γαλακτερός