Breaking News

«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο: Καλεσμένοι οι Ε. Νικόλιζα, Θ. Μπίρκος, Π. Δεβετζή και Δ. Ατζαράκης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, μας ψυχαγωγεί και παράλληλα δοκιμάζει τις γνώσεις μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη» την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Θάνο Μπίρκο, την Πηγή Δεβετζή, τον Διονύση Ατζαράκη και τους εκλεκτούς παίκτες. Το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη» ανέρχεται, πλέον, στις 12.000 ευρώ.

Στο νέο επεισόδιο θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν με σκοπό να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», που στο νέο επεισόδιο διαθέτει 7.500 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, στις 19:00, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», το οποίο ανέρχεται στις 9.000 ευρώ.


Στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη. Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει.

«Πες τη λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος...

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Επιμέλεια περιεχομένου: Σοφία Λιλίτση
Αρχισυνταξία: Νάσια Κόλλια
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Παραγωγή: GV Productions