Breaking News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη διαδικτυακή κόντρα της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τις ποικίλες αντιδράσεις που ακολούθησαν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, 

Μετά τα «πυρά» που αντάλλαξαν στο Twitter με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, κάποιοι έκαναν λόγο για... γυναικείες ορμόνες. Η Σάσα Σταμάτη είπε χαρακτηριστικά: «Την πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα, αλλά στις 3 το πρωί; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε σε story της στο Instagram: «Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες, αλλά και από τους άνδρες».