Breaking News

Bradley Cooper - Irina Shayk: Ξανά μαζί κι ευτυχισμένοι - Κάνουν σχέδια για δεύτερο παιδί; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες περί επανασύνδεσης του Bradley Cooper με την Irina Shayk. Οι δυο τους φέρεται να είναι ξανά μαζί και, μάλιστα, προσπαθούν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί.

Πριν τρία χρόνια, το 2019, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Ο διάσημος ηθοποιός και η Ρωσίδα καλλονή ήταν μαζί από το 2015, χωρίς, ωστόσο, να παντρευτούν, ενώ στις 21 Μαρτίου του 2017 καλωσόρισαν στη ζωή τη μικρή Lea.

Τον περασμένο Αύγουστο του τρέχοντος έτους, μία ανάρτηση της Irina Shayk είχε πυροδοτήσει φήμες περί επανασύνδεσης... Συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει 3 φωτογραφίες στο Instagram, αποκαλύπτοντας τότε ότι κάνει διακοπές με τον πρώην σύντροφό της και την κορούλα τους, Lea. Στη λεζάντα έβαλε μια κόκκινη καρδιά.

Μετά την ανάρτησή της, μία πηγή είχε αναφέρει τότε στην Page Six: «Ήταν μια πραγματική οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να ξαναβρεθούν μαζί. Η Irina θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδερφάκι».

Μία άλλη πηγή είχε υποστηρίξει: «Οι δυο τους δεν έχουν κάνει σοβαρή σχέση με κανέναν άλλον όταν χώρισαν και σκέφτονται την ιδέα να κάνουν και δεύτερο παιδί».

Τώρα, μία άλλη πηγή δηλώνει στην Page Six ότι και ο Bradley Cooper αισθάνεται το ίδιο και έχει συμφωνήσει με την επιθυμία της.

«Είναι στο "δρόμο" για να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Προσπαθεί να μείνει έγκυος. Ωστόσο, δεν συζητούν για γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η πηγή τόνισε ότι ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός και η 36χρονη Ρωσίδα καλλονή απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Πριν λίγες ημέρες έδειξαν να είναι πολύ κοντά όταν εθεάθησαν να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους στη Νέα Υόρκη.

Επίσης, πρόσφατα, στα πλαίσια εορτασμού του Halloween, η Irina Shayk δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram. Στη μία φωτογραφία κάθεται στην αγκαλιά του Bradley Cooper, ο οποίος φοράει μία στολή αρκούδας.

Μια πηγή είπε στο People: «Όταν χώρισαν, της έλειψε. Αισθάνεται πολύ περήφανη για το πώς κατάφεραν να τα πάνε καλά και να συμπαρασταθούν στην όμορφη κόρη τους. Η Irina λατρεύει να παρακολουθεί τον Bradley με την κόρη τους και θα ήθελε να είναι ξανά μαζί».



Με πληροφορίες από: Page Six