Breaking News

Δολοφονία 17χρονου στη Μάνδρα - «Επί 9 ώρες κατέθεταν ο πατέρας του και ο αδερφός του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση του 17χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη Μάνδρα Αττικής το απόγευμα της Πέμπτης (3/11), φέροντας τραύμα από καραμπίνα.

Ο 17χρονος και ο 14χρονος αδερφός του φέρεται να είχαν πάει να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένεια. Ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα, από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις Αρχές. 

Η αστυνομία αναζητούσε τον 14χρονο, ο οποίος προσήλθε αργότερα στις Αρχές - συνοδευόμενος από τον πατέρα του -, αναφέροντας ότι αναζητούσε τον αδελφό του. Ο πατέρας του κατέθεσε πως τα παιδιά χάθηκαν μέσα στο δάσος.

Το πρωί της Παρασκευής (4/11), ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», κάνοντας λόγο για μία ανεξήγητη υπόθεση. 

«Ήμασταν επί 9 ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεταν ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του. Είναι μία πρωτοφανή περίπτωση, καθώς κατέθεταν επί 9 ώρες, χωρίς να υπάρξει κάποια αντίφαση ή κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να ενοχοποιεί κάποιον. Μετά τις καταθέσεις τους, αφέθηκαν ελεύθεροι», είπε. 

Και πρόσθεσε: «Είναι μία ανεξήγητη υπόθεση. Αυτή τη στιγμή, από τα στοιχεία, δεν προκύπτει κάποιος που να κατηγορείται για τη δολοφονία του άτυχου 17χρονου παιδιού. Έγιναν έρευνες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, σχετικά με το αν υπήρξε κάποιο ατυχές περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα από κυνηγούς της περιοχής».

Δείτε το βίντεο του Mega.