Breaking News

Κώστας Φιλίππογλου: Η απρόβλεπτη αντίδραση του πατέρα του σε παράστασή του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show», τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3/11), τον Κώστα Φιλίππογλου, ο οποίος μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή του και την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ μίλησε και για το ρόλο του στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας».

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φιλίππογλου θυμήθηκε τα μεροκάματα στην οικοδομή, τις σπουδές του, τις οποίες εγκατέλειψε για την υποκριτική και την απρόβλεπτη αντίδραση του πατέρα του σε παράστασή του στη Θεσσαλονίκη. 

«Η μητέρα μου είχε δύσκολη γέννα, ήμουν ο πρωτότοκος. Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Αττικής. Οι γονείς μου ήταν άνθρωποι της εργατιάς. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, έχω μία αδελφή. Κανείς δεν είχε σχέση με την υποκριτική. Έχω κάνει μεροκάματα στην οικοδομή από 15 χρονών, αργότερα εργάστηκα και σαν μαρμαράς, αλλά ήταν πολύ κουραστικές δουλειές. Πέρασα στη Νομική Θράκης, αλλά τα παράτησα και πήγα στη Δραματική Σχολή», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική; «Όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου, κάπως "πάγωσαν", αλλά δεν αντέδρασαν και μου είπαν να κάνω ό,τι θέλω. Βέβαια, δεν είχαν καταλάβει ποτέ τι σημαίνει αυτό και πόσο σημαντικό είναι για μένα. Ερχόντουσαν να με παρακολουθήσουν με χαρά και υπερηφάνεια», τόνισε ο Κώστας Φιλίππογλου.

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη το 2000, ήρθαν και οι δικοί μου κι εκεί κατάλαβαν πόσο σπουδαίο είναι όλο αυτό. Έβαλα τους γονείς μου στην πρώτη σειρά και ξαφνικά βλέπω τον πατέρα μου να μουρμουράει. Επί δύο ώρες με ξεμάτιαζε, μη τυχόν και συμβεί κάτι πάνω στη σκηνή! Ήταν πολύ συγκινητικό. Γι' αυτούς ήταν ένας άλλος κόσμος. Τον πατέρα μου τον έχασα το 2018. Η μητέρα μου με βλέπει τώρα στην τηλεόραση και χαίρεται».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.