Breaking News

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Λεοντίτση (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα πενθεί η Σοφία Λεοντίτση, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Το μεσημέρι της Κυριακής (6/11), η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε μία φωτογραφία, που τη δείχνει να χορεύει με τον πατέρα της στη βάφτιση του μεγαλύτερου γιου της, Γιάννη, που απέκτησε τον Μάρτιο του 2019 από τον πρώτο γάμο της. Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του.

Να σημειωθεί ότι, πριν από ένα μήνα περίπου, η Σοφία Λεοντίτση έγινε ξανά μαμά, καθώς καλωσόρισε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της...

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά... την ημέρα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομά σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου, χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, είδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου», έγραψε στη λεζάντα.

Και πρόσθεσε: «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται.. άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά. Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί από ό,τι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστώ.. Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγού».

«Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής, άρχοντας και αρσεvικός, που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου.. εις το επανιδείν», κατέληξε η Σοφία Λεοντίτση, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.