Breaking News

Δύσκολες ώρες για την Αιμιλία Υψηλάντη - Πέθανε η μοναχοκόρη της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βυθίστηκε η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μοναχοκόρη της, Μαρίνα, σε ηλικία 55 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας το βράδυ του Σαββάτου (12/11). Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στο Facebook:

«Ένα μεγάλο αντίο στο γλυκό Μαρινάκι, τη Μαρίνα Υψηλάντη, που πέταξε ψηλά κι έφυγε από κοντά μας.. Καλό ταξίδι όμορφη Μαρίνα, που δεν σε χόρτασε ούτε το θέατρο!!Κουράγιο Αιμιλία».


Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν και η ίδια ηθοποιός. Ήταν κόρη της ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη και του ναυτικού Άγγελου Υψηλάντη. Μετά την αποφοίτησή της από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. 


Η Αιμιλία Υψηλάντη είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο στο «Mega Καλημέρα»: «Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη... Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί».

Η Μαρίνα Υψηλάντη είχε αποκτήσει μία κόρη. Στα τέλη του περασμένου χρόνου (Δεκέμβριος του 2021) η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου είχε αναφερθεί στην εγγονή της.

«Η εγγονή μου είναι 28 χρονών και δουλεύει μαζί μου στο θέατρο», είχε δηλώσει τότε στην εκπομπή της ΕΡΤ.


Δείτε αποχαιρετιστήρια μηνύματα που αναρτήθηκαν στο Facebook: