Breaking News

J2US: Αποχώρησαν η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 
Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης αποχώρησαν στο 6ο live του «Just the 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου.

Στο stage του «Just the 2 of Us» ανέβηκαν ο Σταμάτης Γονίδης και η περσινή νικήτρια του σόου, Κατερίνα Λιόλιου, οι οποίοι πρόσφεραν μία μοναδική μουσική εμπειρία στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των 12 ζευγαριών, που προσπάθησαν με τις ερμηνείες τους να κερδίσουν την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές.

H κριτική επιτροπή, με τη βαθμολογία της, έστειλε στην πρώτη θέση τον Πάνο Τριανταφύλλου και τη Φωτεινή Δάρρα.

Στο τέλος της βραδιάς, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι η Νάνσυ Παραδεισανού και ο coach της Σώτης Βολάνης συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη συνολική βαθμολογία από τους κριτές και την ψηφοφορία των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το J2US.

Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Γιάννης Κατινάκης - Σοφία Αρβανίτη, Σπύρος Νικολαΐδης - Θέλξη, Τζένη Κατσίγιαννη - Βαλεντίνο και Άγγελος Μπράτης - Σαμπρίνα.

Τα 11 ζευγάρια που συνεχίζουν στο J2US είναι:
  1. Ιωάννης Μελισσανίδης - Μελίνα Μακρή
  2. Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση
  3. Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης
  4. DJ Pitsi - Στέφανος Πιτσίνιαγκας
  5. Τόλης Παπαδημητρίου - Μπέσσυ Αργυράκη
  6. Βίκυ Κουλιανού - Άρις Πετράκης
  7. Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας)
  8. Πάνος Τριανταφύλλου - Φωτεινή Δάρρα
  9. Ντίντη (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή) - Παναγιώτης Ραφαηλίδης
  10. Ναταλί Κάκκαβα - Κώστας Αγέρης
  11. Παύλος Σταματόπουλος - Άντζελα Δημητρίου
Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).