Breaking News

Εκτός GNTM η Ζωή Ιωαννίδου - «Ίσως σου κάνει καλό που φεύγεις» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ζωή Ιωαννίδου αποχώρησε από το GNTM, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας (14/11).

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα μοντέλα κλήθηκαν να είναι σeξι και cool ταυτόχρονα. Φτάνοντας στο σετ, αντίκρυσαν τον περσινό παίκτη του διαγωνισμού, τον Εmmanuel, που είναι πια επαγγελματίας μοντέλο. Τα κoρίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν μαζί του μέσα στη vτoυζιέρα.

Τις λιγότερο καλές φωτογραφίες είχαν η Αλεξία Τράικο και η Ζωή Ιωαννίδου. «Συμφωνήσαμε όλοι οι κριτές ότι η ευκαιρία θα δοθεί στην Αλεξία», είπε η Βίκυ Καγιά με τη Ζωή Ιωαννίδου να αποχωρεί από το GNTM.

«Βρε Ζωή, μοντέλο χωρίς έκφραση δε γίνεται... Ίσως σου κάνει καλό που φεύγεις» της είπε η παρουσιάστρια και κριτής.

Η αποχώρησή της συγκίνησε κάποιες συμπαίκτριές της, ωστόσο η ίδια δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ, με τη Βίκυ Καγιά να τη ρωτάει: «Τώρα που λυπάσαι, δεν σου έρχεται να έχεις άλλη έκφραση;». 

«Με μάθατε να είμαι δυνατή, εννοείται ότι στεναχωριέμαι πάρα πολύ», απάντησε η Ζωή. «Δεν είναι κακό βρε αγάπη μου να αισθάνεσαι, είναι καλό πράγμα», σχολίασε η Βίκυ Καγιά.


Με καταγωγή από την Κύπρο και την Αλβανία, η 26χρονη Ζωή Ιωαννίδου εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο στην Κύπρο ενώ έχει κάνει δουλειές και στο Λονδίνο. Έχει σπουδές στη μουσική που, όπως λέει, είναι το πάθoς της. Η Ζωή απολαμβάνει να παίζει πιάνο αλλά και να γράφει μουσική.

Μετά την αποχώρηση της Ζωής, 13 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.