Breaking News

Χώρισε από τον σύντροφό της η Demi Moore; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Demi Moore φέρεται να χώρισε από τον σύντροφό της Daniel Humm, λιγότερο από έναν χρόνο αφότου ξεκίνησε η σχέση τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το Us Weekly, η 60χρονη Demi Moore και ο 46χρονος Daniel Humm αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή

Η είδηση του χωρισμού της Αμερικανίδας ηθοποιού με τον διάσημο Ελβετό σεφ έγινε γνωστή τη Δευτέρα (14/11), τρεις ημέρες μετά τα 60α γενέθλιά της.

Η Page Six ανέφερε στα τέλη Μαρτίου του 2022 ότι η Demi Moore ήταν μαζί με τον Daniel Humm, κρατώντας χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.


Οι δυο τους εθεάθησαν στο Παρίσι στην παρουσίαση της γυναικείας collection Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023 του γαλλικού οίκου μόδας Chloe, δίπλα στη Maria Sharapova και τη Gugu Mbatha-Raw.

«Η Demi γνώρισε τον Daniel μέσω κοινών φίλων και έκαναν "κλικ" αμέσως», είπε μια πηγή στο Us Weekly εκείνη την εποχή.

Τον Ιούνιο, η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram από το ταξίδι τους στις Βερσαλλίες.


Να σημειωθεί ότι η Demi Moore ήταν παντρεμένη με τον Freddy Moore (1980-1985). Από το γάμο της με τον Bruce Willis (από το 1987 έως το 2000) απέκτησε τρεις κόρες: την 34χρονη Rumer, την 31χρονη Scout και την 28χρονη Tallulah.

Από το 2005 έως το 2013 ήταν παντρεμένη με τον Ashton Kutcher. Μετά από εβδομάδες φημολογιών, το Νοέμβριο του 2011 η Moore ανακοίνωσε την πρόθεσή της να χωρίσουν. Μετά από ένα χρόνο σε διάσταση, ο Kutcher έκανε τελικά αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2012, κάνοντας λόγο για αγεφύρωτες διαφορές. Στο βιβλίο της «Inside Out», που κυκλοφόρησε το 2019, η Demi Moore αποκάλυψε ότι ο Kutcher την απατούσε κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Επίσης, είχε σχέση στο παρελθόν με τον Masha Mandzuka, τον Sean Friday, τον Oliver Whitcomb και τον Leonardo DiCaprio.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Us Weekly.