Breaking News

Τα καλύτερά μας χρόνια: Επεισόδια 56 - 57 - 58 - 59, 2ος κύκλος (3η σεζόν)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 15/11/22 - Επεισόδιο 56 - «Ο Κότσος στην ΕΟΚ»: 
Η Μαίρη κάνει ό,τι μπορεί για να βολευτούν στο νέο τους σπίτι, ενώ η γειτονιά μας ζει, όπως όλοι, στους ρυθμούς της πολυαναμενόμενης ένταξης της χώρας στην ΕΟΚ. Οι γυναίκες δοκιμάζουν στα μαλλιά τους νέους κότσους, αφού είναι μόδα στην Ευρώπη, και όλοι ονειρεύονται ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο και ψάχνουν τρόπους να το καταφέρουν, εκτός απ’ τον Αντώνη, που ως κάθετος αντιευρωπαϊστής, έχει τις ενστάσεις του.

Η Νανά είναι απογοητευμένη με τη βαρετή καθημερινότητά της, ο Στέλιος με το ανήσυχο μωρό τους, που ησυχάζει μόνο με «ασυνήθιστα» νανουρίσματα, ο Λούης με την αδυναμία του να κατακτήσει ολοκληρωτικά τη Ζαμπέτα. Την ίδια ώρα, η Ελπίδα, απογοητευμένη, σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό. Αυτό θυμώνει τον Μίλτο που ξεσπά βίαια προκαλώντας την έντονη πατρική αντίδραση του Στέλιου. Μπερδεμένος ανάμεσα στα προβλήματα όλων, ο Άγγελος αδυνατεί να διακρίνει οποιαδήποτε ελπίδα για τη δική του «ευρωπαϊκή» προοπτική...

Guests: Έμιλυ Κολιανδρή (κυρία Αργυρίου), Λεωνίδας Κουλούρης (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα Ακτύπη), Δέσποινα Νικητίδου (κυρία Βαΐτσα), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας).


Τρίτη 15/11/22 - Επεισόδιο 57 - «Η κοπάνα»: Προχωρημένη άνοιξη και όλοι ελπίζουν πως μια κοπάνα θα δώσει λίγο χρώμα, αλλαγή και ένταση στη μονοτονία της καθημερινότητας. Ο Δημήτρης όλο και πιο πολύ αφοσιώνεται στα πολιτικά, αφήνοντας την Ελπίδα στο πόδι του στην καφετέρια, ενώ ο Λούης, αφοσιωμένος στην κατάκτηση της Ζαμπέτας, κάνει με το ζόρι συνένοχο τον Άγγελο σ’ ένα παράτολμο σχέδιο...

Εξαπατώντας τη Μαίρη, αλλά και τον γυμνασιάρχη τους, οργανώνουν μια φιλόδοξη κοπάνα, στην παραλία. Όμως δεν είναι οι μόνοι που έχουν την ίδια ιδέα. Ο Άγγελος καταλήγει νταντά του μωρού, για χάρη των γονιών του, απτόητος όμως, θα ακολουθήσει την παρέα του στην παραλία, έστω και με τον μπέμπη. Τελικά, θα πέσουν όλοι μαζί πάνω σ’ ένα θέαμα που θα φέρει σε όλη την οικογένεια, μεγάλους μπελάδες...

Guests: Αλέξανδρος Ζουριδάκης (κυρ Γιάννης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Γιώργος Γιαννακάκος (Διευθυντής σχολείου).


Τρίτη 22/11/22 - Επεισόδιο 58 - «Διαρροή θεμάτων»: Ο Άγγελος βασανίζεται από την απιστία του Δημήτρη που πρέπει να κρατήσει μυστική, για να μην πληγωθεί η Νανά. Η σχέση του μαζί του έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Παράλληλα, μια διαρροή θεμάτων στις σχολικές εξετάσεις, ξεσηκώνει πανελλήνια θύελλα, αλλά και τη ζήλια του Λούη και του Άγγελου, που δεν βλέπουν σοβαρές προοπτικές στις απολυτήριες εξετάσεις τους. Ο Στέλιος υφίσταται πάντα τη γκρίνια και τις εμμονές του νέου προϊσταμένου του, αλλά μέρα με τη μέρα διαπιστώνει και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του στο πρόσωπό του. Η Νανά αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά τον Δημήτρη που ξεπορτίζει, πάντα στο όνομα του κόμματος. Η Μαίρη ανακαλύπτει καθυστερημένα την απάτη του Άγγελου με το σχολείο. Η διαρροή θεμάτων και ζητημάτων δεν έχει τέλος. Μια τυχαία συνάντηση θα σημάνει το τέλος στη σχέση του Στέλιου και του απίθανου κουμπάρου του...

Guests: Θανάσης Αλευράς (Λεωνίδας Μέρμυγκας), Κώστας Βελέντζας (κύριος Τιλκερίδης), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Μαρία Εγγλεζάκη (Γιώτα), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (κυρ Γιάννης), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κυρ Στέλιος), Πέρης Μιχαηλίδης (Αριστείδης Μανιάς), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα Ακτύπη), Ηλέκτρα Μπαρούτα (Μυρτώ Μοίρου), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης).


Τρίτη 22/11/22 - Επεισόδιο 59 - «Έχει ο καιρός γυρίσματα»: Οι ήρωές μας, με ανάμεικτα συναισθήματα και άλυτα προβλήματα, παρευρίσκονται στα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Η Μαίρη παρηγορεί τον αποκαρδιωμένο με τον κουμπάρο τους Στέλιο. Στο υπουργείο, ο Στέλιος όλο και πιο πολύ επηρεάζεται από τις συνδικαλιστικές αναφορές των συναδέλφων του. Η Ελπίδα πρόκειται να παίξει σε επιτυχημένο σίριαλ της εποχής και αυτό τους ενθουσιάζει όλους. Η Νανά απαιτεί από τον Δημήτρη δικό της αυτοκίνητο, ενώ ο Άγγελος, διαλυμένος από την ξαφνική αναχώρηση της Άννας, σκοτώνει τις ώρες του μεταξύ μπιλιαρδάδικου και καφετέριας, αδιαφορώντας για τις πανελλαδικές εξετάσεις που πλησιάζουν. Η Μαίρη μαθαίνει ότι τα περσινά της ρούχα πουλήθηκαν στο Παρίσι, αλλά το πάθημα τής έχει γίνει μάθημα και δεν παρασύρεται πια. Το ίδιο και ο Άγγελος, που αντιστέκεται σθεναρά στην πολιορκία της Μυρτώς… Κάτι που δεν καταφέρνουν όλοι.

Guests: Κώστας Βελέντζας (κύριος Τιλκερίδης), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Μαρία Εγγλεζάκη (Γιώτα), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (κυρ Γιάννης), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κυρ Στέλιος), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα), Ηλέκτρα Μπαρούτα (Μυρτώ Μοίρου), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης).


Για την αρχική σελίδα "Τα καλύτερά μας χρόνια" πατήστε ΕΔΩ