Breaking News

Σ. Παυλίδου για Μ. Παπαγιάννη: «Δικαιώθηκα διπλά, αν μου είχε ζητήσει συγγνώμη ιδιωτικά δεν θα έφτανα στα δικαστήρια» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Παυλίδου μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/11) στο Happy Day για τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018 - όταν οι δυο τους συνεργάζονταν στην παράσταση «Πετάει πετάει» στο Θέατρο Xυτήpιo - και του έκανε μήνυση για απλή σωματική βλάβη. Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Χθες συνεκδικάστηκαν οι δύο υποθέσεις. Στον Μάνο Παπαγιάννη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μήνες με αναστολή για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης. Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Το πρωί της Τρίτης, η Σοφία Παυλίδου μίλησε τηλεφωνικά στο Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή, το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή, έχει τα κριτήριά του κι έβαλε μια ποινή. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση. Μετά από τέσσερα χρόνια δικαιώνομαι διπλά. Αθωώθηκα για τη μήνυση που μου είχε κάνει για τις επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει και φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των τεσσάρων μηνών  με αναστολή για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί.

Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω. Όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η κίνηση στρατηγικής έπεσε στο κενό. Αν μου είχε ζητήσει συγγνώμη ιδιωτικά και το είχαμε συζητήσει, δεν θα έκανα μήνυση. Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται και έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό. 

Στην ακροαματική διαδικασία, όταν άρχισε να μιλάει για σκευωρία, τότε σηκώθηκε η δικηγόρος του και ζήτησε να συμβιβαστούμε. Τώρα; Μετά από 4 χρόνια μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου; Αυτό δεν δείχνει την πραγματική του μεταμέλεια. Όπως βλέπουμε από τη συνέντευξή του μετά, δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια. Αν υπήρχε, κάτι θα έλεγε αυτός ο άνθρωπος. Αισθάνθηκα λύτρωση, ήμουν πολύ συγκινημένη στο άκουσμα της απόφασης...».


Δείτε στο βίντεο από το «Mega Καλημέρα» τις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά τη χθεσινή απόφαση.