Breaking News

Ελένη Ράντου για εμμηνόπαυση: «Έφυγε ένα τεράστιο βάσανο από τη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για παλαιότερη δήλωσή της σχετικά με την εμμηνόπαυση ρωτήθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4». Η αγαπημένη ηθοποιός είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Μέχρι την εμμηνόπαυση είχα και σωματικές ενοχλήσεις. Δεν μιλώ για τους πόνους, για κάτι ημικρανίες... Υπήρχαν πόνοι κατά τη διάρκεια του κύκλου. Είχα χρόνιες ημικρανίες, τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να βρει. Όταν ξεκινούσαν, μπορεί να κρατούσαν τρεις ημέρες, κατά τις οποίες δεν μπορούσα να βλέπω φως. Με την εμμηνόπαυση, εξαφανίστηκαν όλα μαγικά.

Νιώθω πιο γυναίκα από τότε... Δεν ένιωσα ότι έχασα τη θηλυκότητά μου. Ένιωσα ότι έφυγε ένα τεράστιο βάσανο από τη ζωή μου και νιώθω το σώμα μου πολύ καλύτερα από πριν.

Αυτή η αναπηρία μιας εβδομάδας το μήνα - και να την περνάς βαριά - κι άλλης μια εβδομάδας ημικρανίας πριν... 15 ημέρες ήμουν άρρωστη. Πώς να μην νιώσω ελευθερία;

Δεν ήξερα καν ότι είναι ορμονικό όλο αυτό με τις ημικρανίες, έφτανα να παίρνω χάπια πολύ βαριά για να τις αντιμετωπίσω...».