Breaking News

Β. Γκουρούσης για Παυλίδου - Παπαγιάννη: «Μου έκλεισαν το θέατρο και άφησαν ανθρώπους χωρίς δουλειά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον χωρισμό του με την Τέτα Καμπουρέλη αναφέρθηκε ο Βασίλης Γκουρούσης, ενώ ρωτήθηκε και για τη δικαστική διαμάχη μεταξύ Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη.

Για την Τέτα Καμπουρέλλη και τον νέο της σύντροφο, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»:

«Δεν έχει βγει το διαζύγιο, έχουμε βάλει τις πρώτες υπογραφές και περιμένουμε το υπόλοιπο κομμάτι. Τα διαζύγια είναι για να χωρίσουν οι δρόμοι, όλα τα άλλα είναι κοινά: παιδιά, όμορφα εγγόνια, περιουσιακά... Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και της εύχομαι να βρει την ευτυχία. Να προσέχει ποιους βάζει στο σπίτι μας... Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα... Εκείνη θα πρέπει να φοβάται, εκείνη ξέρει τι άνθρωπος είναι και τι ρόλο βαράει...».

Ο Βασίλης Γκουρούσης ήταν ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης «Πετάει πετάει» το 2018, όταν είχε συμβεί το περιστατικό μεταξύ Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη. Ο ίδιος παρέστη στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού.

«Είπαν ποτέ ότι ο Παπαγιάννης και η Παυλίδου μου έκλεισαν το θέατρο και οι άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά;... Δεν τους έχω κάνει κάτι. Εγώ τους αποζημίωσα, τους έδωσα δουλειά, τους έδωσα ψωμί κι αυτοί μου έκαναν ζημιά. Αντί να φωνάζω εγώ, φωνάζουν εκείνοι... Έχω γίνει και κακός με τη μία πλευρά, ήμασταν έξω απ' το δικαστήριο και δεν μου μιλούσαν... η Κόννυ, η Ρέα, ο Σωτήρης... Γιατί; Τι τους έκανα εγώ; Εγώ τους αποζημίωσα κιόλας, που δεν έπρεπε... Δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα προχωρήσω σε μήνυση για διαφυγόντα κέρδη κατά της Σοφίας Παυλίδου. Κλείνω στο να μην το κάνω...», τόνισε ο Βασίλης Γκουρούσης.