Breaking News

Τα «καρφιά» της Β. Τριφύλλη για τον Σ. Φασουλή και το σχόλιό της για την υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Βάσια Τριφύλλη πέταξε τα «καρφιά» της στον Σταμάτη Φασουλή, ενώ σχολίασε και τη γνωστή υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, είπε στη ρεπόρτερ της εκπομπής «Open Weekend»:

«Θα ήθελα να λάβω μέρος στο J2US... Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show, αλλά... εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου!... Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα "σφάξει". Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει, όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους μου, όχι μόνο στη σκηνή... και στο πεζοδρόμιο μπορώ να σου πω, δεν διαλέγει τόπους...

Συμμετείχα στην παράσταση, αλλά δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Αν δεν δεις, δεν μπορείς να πεις... Την επόμενη μέρα ο Μάνος Παπαγιάννης είχε ζητήσει συγγνώμη για το επεισόδιο, ενώπιον όλου του θιάσου... Δεν δημιουργούσε προβλήματα η Σοφία Παυλίδου. Εν τη ρύμη του λόγου το είπα (σ.σ. το σχόλιο "ανακατώστρα"), δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας. Εγώ της είχα πει να μην το συνεχίσει... Τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Μου κάνει εντύπωση αυτό το "εγώ θα τον καταστρέψω". Ποια είσαι κυρά μου;».