Breaking News

Γωγώ Φαρμάκη: «Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolff Parkinson White» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εξομολόγηση, σχετικά με την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, προχώρησε η Γωγώ Φαρμάκη. Στο πλευρό της είχε την αδερφή της Όλγα Φαρμάκη.

Αργά το μεσημέρι της Κυριακής (20/11), η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε σε ανάρτηση της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, μέσα από το νοσοκομείο. Στη λεζάντα έγραψε:

«Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolff Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν.

Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νομιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο.

Όπως έχω ξανά πει, είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς τον κ. Χατζηγεωργίου (που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα) και τον κ. Πούλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου! Όσο για το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο απλά δεν έχω λόγια! Το ευχαριστώ είναι λίγο!

Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το ποστ, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας».