Breaking News

Η εξομολόγηση της Α. Δημητρίεβιτς στον σύζυγό της Θ. Ευθυμιάδη: «Γυναίκα είναι η σπείρα της ζωής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα πλαίσια της σειράς ντοκιμαντέρ «Ρίζες», ο Θανάσης Ευθυμιάδης συνάντησε την Άννα Δημητρίεβιτς, η οποία έκανε «στροφή» στην καριέρα της, καθώς έγινε βοηθός μητρότητας και συντονίστρια γυναικείων κύκλων.

O Θανάσης Ευθυμιάδης έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με την όμορφη σύζυγό του, την Ελληνίδα σερβικής καταγωγής Άννα Δημητρίεβιτς, πρώην ηθοποιό και μοντέλο. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη Ζωή και τη Σόφη.

«Γυναίκα είναι η σπείρα της ζωής. Είναι κάτι πολύ κυκλικό. Όπως μέσα στο μήνα κάθε φορά που έχει περίοδο είναι σαν να πεθαίνει και μετά να ξαναγεννιέται, έτσι η γυναίκα περνάει από πολλές μυήσεις. Δηλαδή, από έφηβη γίνεται γυναίκα, μετά γίνεται μητέρα και μετά περνάει στην εμμηνόπαυση, οπότε δεν βαριέται ποτέ. Πρέπει να μάθει να αποδέχεται συνέχεια την αλλαγή», είπε η Άννα Δημητρίεβιτς.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Στον κύκλο των γυναικών δεν υπάρχει σύγκρουση, ανταγωνισμός και ζήλια... Ο κύκλος των γυναικών για μένα είναι χωριό. Είναι αυτό που μας λείπει στη μεγάλη πόλη...».

Δείτε το βίντεο του Mega.