Breaking News

Η Έλενα Γαλύφα στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Κυριακής (20/11) η Έλενα Γαλύφα φιλοξενήθηκε στο «Εξομολογητήριο» του «After Dark», όπου κλήθηκε να απαντήσει στις «καuτές» ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Η fashion influencer και hostess των υποψήφιων μοντέλων του GNTM εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Το σημείο του σώματός μου, για το οποίο δέχομαι τα περισσότερα σχόλια, είναι το... πρόσωπό μου.

Το πιο ακριβό κομμάτι στη ντουλάπα μου είναι μία καπαρντίνα που κοστίζει 4.000 ευρώ. Βέβαια, την πήρα 300 ευρώ, καθώς τη βρήκα σε τιμής ευκαιρίας σε online κατάστημα.

Θα προτιμούσα να μην ξανασχοληθώ με τη μόδα, παρά... να μην έρθω ποτέ ξανά σε κορύφωση.

Η μεγαλύτερη τρέλα στην εφηβεία μου ήταν ότι έβαζα συνέχεια σκουλαρίκι στον αφαλό. Ο  οργανισμός μου δεν το δεχόταν και το απέρριπτε, αλλά εγώ επέμενα. Το αποτέλεσμα ήταν να νεκρώσει το σημείο και να έχω χαλάρωση.

Δε νομίζω να δοκίμαζα Swingίng, εκτός αν ήμουν στη φάση... Αν μου άρεσε ο άλλος άντρας μπορεί να το έκανα...

Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς σeξ ήταν 9 μήνες, όσο έλειπε και ο άντρας μου (Θοδωρής Μιχαλόπουλος).

Το πιο τρελό μέρος που έχω κάνει σeξ ήταν γενικότερα σε εξωτερικούς χώρους, τα πρώτα χρόνια με τον Θοδωρή, σε σινεμά, σε ταράτσα, σε δρόμο...

Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν ότι δέχτηκα bullying στο γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Επίσης, γράφτηκε ότι είμαι 1,62 ενώ είμαι 1,80.

Αν ήμουν σε μία μικρή βάρκα, μετά από ναυάγιο, θα έσωζα την Κόνι Μεταξά γιατί είναι η πιο μικρόσωμη και θα χωράει (σ.σ. της ζητήθηκε να επιλέξει μία ανάμεσα στην Κόνι Μεταξά, την Έλλη Κοκκίνου και τη Φαίη Σκορδά). Οι άλλες είναι πιο ψηλές από την Κόνι...».

Δείτε το βίντεο του Open.