Breaking News

Σαμάνθα Μίσοβιτς: «Σταρ Ελλάς 2022» η πρώην παίκτρια του «Big Brother» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», στα Ελληνικά Καλλιστεία 2022, κέρδισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία συμμετείχε στο «Big Brother» το 2021.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/11) σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα. Την παρουσίαση ανέλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

12 κoρίτσια διεκδίκησαν τους τίτλους ομορφιάς. «Miss Young» αναδείχθηκε η 17χρονη Ιωάννα Σκουλά, ενώ «Miss Hellas» η Ζωή Ασουμανάκη.

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς, που αναδείχθηκε «Σταρ Ελλάς», θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International». 


Η 19χρονη Σαμάνθα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολήθηκε με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε... στρατιωτικό camp στη Σερβία. Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία.


Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Πρωινό μας».