Breaking News

Η Κ. Παπουτσάκη μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της - «Έχει τελειώσει η σχέση μου με τον Παναγιώτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στη Δονούσα στις 28 Αυγούστου του 2012, ενώ απέκτησαν δύο γιους, τον Μάξιμο (γενν. στις 3 Μαΐου 2013) και τον Κίμωνα (4 Μαρτίου 2019). 

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, από την αρχή του φθινοπώρου.

«Έχει τελειώσει η σχέση μου με τον Παναγιώτη, ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε... Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και πρόσθεσε: «Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι πολύ νωρίς για να ονειρευτείς... Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά... Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά...».

«Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος... Δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά εντάξει, είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πάρα πολύ... Θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε, με κάθε τρόπο», τόνισε η γοητευτική ηθοποιός.