Breaking News

Βαλέρια Κουρούπη: «Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δύο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον χωρισμό της με τον Νίκο Ξύδη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βαλέρια Κουρούπη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας».

Η Βαλέρια Κουρούπη είχε παντρευτεί το 2002 με τον μουσικό Νίκο Ξύδη, με τον οποίο το 2004 απέκτησαν έναν γιο, τον Οδυσσέα. O χωρισμός τους συνέπεσε με την περίοδο του Cοvid.

«Ήρθε ο Cοvid, είμαστε καλλιτέχνες και το πρώτο 8μηνο δεν παίρναμε ούτε τα 500 ευρώ. Ήμασταν χωρίς εισόδημα κι αν βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό... Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δύο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο - ή το αντίθετο -, όταν έχεις ένα παιδί και είστε μαζί 20 χρόνια και αγαπιέστε, χωρίς να έχει πληγώσει βάναυσα ο ένας τον άλλον», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Κάναμε λίγο την καρδιά μας πέτρα, γιατί όταν χωρίζεις, θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου. Ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, ο Νίκος έψαχνε σπίτι και μετά ήρθε o Cοvid.  Το σπίτι μας έχει χώρο να μένουμε χωριστά. Ο Νίκος έμεινε στον πάνω όροφο, είχαμε κοινή κουζίνα...».

Επίσης, η  Βαλέρια Κουρούπη αναφέρθηκε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στην οποία συμμετέχει, ενώ μίλησε και για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, με το ρόλο της στο σίριαλ «Εκείνες κι Εγώ» (1996-1998).