Breaking News

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε για όλα: «Πολλών τα φτερά είναι κομμένα φέτος» - Ποια εκπομπή θεωρεί την αποτυχία της χρονιάς; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Φέτος στην ψυχαγωγία είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Κινείται σε χαμηλά επίπεδα, τα φτερά πάρα πολλών είναι κομμένα. Ανταγωνισμός υπάρχει, προφανώς καλή διαχείριση των θεμάτων δεν γίνεται.

Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς κατά την άποψή μου είναι ο ΣΚΑΪ με το "Πρωινό μας" και η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1. Ήταν τεράστιο λάθος.

Στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου τα πάει καλύτερα από τη Δούκισσα Νομικού. Θα προτιμούσα η ψυχαγωγία να μένει στην ψυχαγωγία και η ενημέρωση να μένει στην ενημέρωση...

Διαβάζω πως ο Νίκος Μουτσινάς μάλλον θα ενταχθεί στην εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη και ότι θα κάνει εκπομπή στον Alpha... Τέτοιες εκπομπές έχουν ημερομηνία λήξης, δεν είναι εκπομπές που έρχονται για να μείνουν πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση... Ο Νίκος είναι αξιόλογο παιδί και έχει θέση στην τηλεόραση, το θέμα είναι τι θα κάνει εκείνος για να βρει τα πατήματα και τον εαυτό του.

Ποια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ίσως δεν την ξέρω γιατί είμαι πολύ εναντίον του Lονe Island, το οποίο άγγιζε τα όρια του χυδαίoυ...

Έχω δηλώσει ότι η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει, το έχω πει σε όλους του τόνους και όποιος με ρωτάει αυτό λέω. Δεν μου αρέσει το στυλ της και το ύφος της...

Τους "Ράδιο Αρβύλα" δεν τους παρακολουθώ και δεν τους συμπαθώ κιόλας. Με ενοχλούν τα πάντα...

Για την επιτυχία του "Maestro" δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, συγχαρητήρια μόνο. Εξαιρετική σειρά είναι και το "Κάνε ότι κοιμάσαι".

Αχ Θεέ μου... Τι τραβάει ένας άνθρωπος που ασχολείται με την τηλεόραση τόσα χρόνια... Το "Voice" έχει κακή χρονιά φέτος... To J2US το βλέπω λίγο.

Το "Σπίτι με το Mega" μπορώ να το δω πιο πολύ γιατί μου αρέσει η επιστροφή της Ρούλας. Είναι φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, έχει ένα αστέρι...».

Δείτε το βίντεο του Mega.