Breaking News

Β. Κουρούπη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και μας έλεγε ότι είναι ανίψια του, μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξης εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη στη διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» της YouTuber, ZoePre.

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον μουσικό Νίκο Ξύδη, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, για χάρη και του γιου τους, Οδυσσέα, που γεννήθηκε το 2004.

Ακόμη, θυμήθηκε τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά «Εκείνες κι Εγώ», ενώ σχολίασε και την «τρασίλα» των media.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το Metoo και για τις καταγγελίες που συγκλόνισαν το χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει το Εφετείο. Η Βαλέρια Κουρούπη απέφυγε να αναφέρει το όνομά του.

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου με τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί τα ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δεν ξέραμε για βιaσμούς, ξέραμε όμως για πολύ κακoποιητικές συμπεριφορές... Φταίμε, αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο - δεν είναι ανάγκη να λέμε ονόματα - με τα... παιδιά. Τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο μαζί με δύο παιδιά, αλλά μας έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι; Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν "Τι να κάνουμε;"...».

«Φταίμε... Γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε, έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Κι αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε, άρα βρήκαν χώρο...», τόνισε η Βαλέρια Κουρούπη.

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 38ο λεπτό και μετά).