Breaking News

Χρύσα Παπά: «Έχω ζήσει τους έpωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο» - Το ρητό που έκανε τατoυάζ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης (16/11), η Χρύσα Παπά μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ποντιακή καταγωγή της, τις «κρυφές» σπουδές στην υποκριτική και την «κατάκτηση» των ονείρων της. 

Επίσης, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την ωραία «τύπισσα» που υποδύεται στη «Γη της Ελιάς», ενώ περιέγραψε τη μοναδική εμπειρία, στη θεατρική παράσταση «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου», στην οποία εμφανίζεται με 12 διαφορετικούς ρόλους.

Μεταξύ άλλων, η Χρύσα Παπά είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μεγάλωσα σε μία συντηρητική οικογένεια, με την καλή έννοια... Οι γονείς μου είχαν σούπερ μάρκετ και ήταν δουλειά, σπίτι, οικογένεια. Δεν με άφηναν να παίξω γιατί πήγαινα και δούλευα, βοηθούσε και ο μικρότερος αδερφός μου. Τώρα οι γονείς μου βγήκαν στη σύνταξη και πήγαν στο χωριό, τους Νέους Επιβάτες, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Στις Πανελλήνιες πέρασα στη σχολή Γαλλικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο και τελείωσα τις σπουδές μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός, ήθελαν να μπω στο δημόσιο...».

Για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: «Έχω ζήσει τους έpωτες και τις σχέσεις μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο... Περνάω υπέροχα μόνη μου και με τους φίλους μου. Δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου, αλλά για να περνάω καλύτερα...».

Ποιο είναι το ρητό που την αντιπροσωπεύει και το έχει κάνει τατουάζ στο σώμα της; «Τον  Φεβρουάριο του 2004 πήρα τη βαλίτσα μου και ήρθα στην Αθήνα... Υπήρχε μια φράση, που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο όταν ήρθα στην Αθήνα, την οποία έχω κάνει τατουάζ πια. Η φράση είναι "Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες". Στο λέω και κάθε φορά που το λέω... Το έχω κάνει τατουάζ εδώ, στο πλάι... Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα. Πήγα κι εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε "τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες" με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ. Το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό, γιατί πιστεύω και πολύ, να μην το παρατήσω. Έκτοτε αυτό ήταν post-it στα ψυγεία μου - όπου κι αν έμενα - και μετά έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια. Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παρατάμε τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε, γιατί η ζωή είναι δικιά μας και κανενός άλλου...», τόνισε η Χρύσα Παπά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.