Breaking News

Μ. Ιατρόπουλος: «Ο Γ. Αγγελόπουλος μου είναι συμπαθής, στέκεται αξιοπρεπώς σε όλο αυτό το δημοσιογραφικό παραλήρημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του, ανάμεσά τους και η παράσταση «Άσπρο Πάτο», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα παίξει και στην ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή. Το προηγούμενο διάστημα είχε προκύψει ένα θέμα μεταξύ του σκηνοθέτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου σχετικά με το αν υπήρξαν μεταξύ τους συζητήσεις για να πάρει το ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη. Τελικά, ο Ντάνος ξεκαθάρισε ότι δεν του έγινε πρόταση...

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν έχω ιδέα ποιος είναι, τι είναι και τι κάνει. Αλλά βλέπω ότι στέκεται αξιοπρεπώς σε όλο αυτό το δημοσιογραφικό παραλήρημα, του την έχετε πέσει όλοι... Τον συμπαθώ ιδιαιτέρως και του εύχομαι να πετύχει στο εγχείρημα που κάνει στην υποκριτική τέχνη, με όλη μου την καρδιά», τόνισε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, ο κ. Σμαραγδής είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και ο κ. Αγγελόπουλος για τις δικές του. Δεν ανακατεύομαι σε υποθέσεις άλλων ποτέ και, επίσης, δημόσια δεν κακολογώ ανθρώπους ποτέ... Η τέχνη του κ. Σμαραγδή δεν έχει ανάγκη κανενός είδους κατασκεύασμα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.