Breaking News

Ίνα Λαζοπούλου: «Δεν ήθελα να παντρευτώ, έκλαιγα - Πραγματοποιώ το μεγαλύτερό μου όνειρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της στην Αμερική μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα, μίλησε η Ίνα Λαζοπούλου, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Η Ίνα Λαζοπούλου είχε συγκινήσει τον αντρικό πληθυσμό και ήταν το απόλυτο θηλυκό των 90's. Ήταν από τις πιο καuτέs γυναίκες στην ελληνική σόουμπιζ: Μοντέλο αρχικά, τηλεόραση στη συνέχεια και από τις αρχές του 2000 και τραγουδίστρια.

«Όταν ήμουν 10 χρονών είχα δηλώσει στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω μπαλαρίνα», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Ίνα Λαζοπούλου εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Παντρεύτηκα γιατί έμεινα πρώτα έγκυος. Επίσης, είχε μακριά μαλλιά, έμοιαζε στον Jon Bon Jovi. Ήμασταν και οι δύο εpωτευμένοι. Όλα έγιναν για να γεννηθεί αυτό το παιδί, η Άλεξ. Εγώ πιστεύω ότι διαλέγουμε τους γονείς μας...».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να παντρευτώ, έκλαιγα. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου. Κάποια στιγμή άρχισα να τσιρίζω και να κλαίω, επειδή δεν μου έκαναν τα ρούχα. Έρχεται τότε η Έλντα, κλείνει την πόρτα και μου λέει συγκινημένη "Αυτό που κάνεις είναι αμαpτία". Δεν ξαναμίλησα ποτέ...».

Για τη ζωή της στην Αμερική, είπε μεταξύ άλλων: «Στη φάση που είμαι τώρα πραγματοποιώ το μεγαλύτερό μου όνειρο, το οποίο το είχα από 3 ετών: το πάθoς μου για τα ζώα. Έχω κάνει πάρα πολλά για τα ζώα. Έχω σπουδάσει dog walker και pet sitter στην Αμερική».

Δείτε το βίντεο του Mega.