Breaking News

GNTM: Αποχώρησε η Γιέβα Μπονταρένκο - Έπαθε κρίση πανικού και κατέρρευσε στο πλατό (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Γιέβα Μπονταρένκο αποχώρησε από το GNTM, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας (7/11). Η 19χρονη φoιτήτρια από την Ουκρανία έπαθε κρίση πανικού τη στιγμή που πήγε να χαιρετήσει τα υπόλοιπα μοντέλα.

Στη νέα δοκιμασία αποχώρησης, οι 16 διαγωνιζόμενες έφτασαν στο σημείο της φωτογράφισης, όπου τις περίμεναν ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και ο Χρήστος Μπίρμπας. Η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας. Τα μοντέλα έπρεπε να διαχειριστούν ένα συναίσθημα που τους δόθηκε, ενώ παράλληλα πόζαραν, διαφημίζοντας ένα προϊόν εταιρείας καλλυντικών.

Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Ζωή Ιωαννίδου και η Γιέβα Μπονταρένκο. Οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Γιέβα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Στη συνέχεια πήγε να χαιρετήσει τα υπόλοιπα μοντέλα, ωστόσο έπαθε κρίση πανικού από τη συναισθηματική φόρτιση. Η Γιέβα ξάπλωσε στο πάτωμα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Δίπλα της έσπευσαν η διασώστρια, η Βίκυ Καγιά και οι υπόλοιπες παίκτριες και τελικά η Γιέβα άρχισε να συνέρχεται.

Η Γιέβα είναι 19 χρονών, κατάγεται από την Ουκρανία και ήλθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει εμπειρία στο χώρο της μόδας. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει ως χόμπι το pοle dancing. 

Η νεαρή διαγωνιζόμενη φορτίστηκε καθώς φοβάται ότι η ζωή της θα είναι δύσκολη και πως δε θα καταφέρει να συνεχίσει τις σπουδές της. Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ηρεμήσει, λέγοντάς της ότι θα τη βοηθήσουν όλοι.


Μετά την αποχώρηση της Γιέβα, 15 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.