Breaking News

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένη η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία αποκάλυψε άγνωστες πλευρές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα «νεύρα» που είχε ως παιδί, τη φοβία της για το θάνατο, την αγχώδη διαταραχή που προσπαθεί να ξεπεράσει, τον πρώτο της ρόλο στη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα» και την επιθυμία της να παίξει σε ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Επίσης, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, όπως και στις δύο θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες  θα συμμετέχει τον φετινό χειμώνα. 

Μετά από ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με τα παιδικά της χρόνια και τον χωρισμό των γονιών της, η Μαρία Διακοπαναγιώτου συγκινήθηκε έντονα όταν μίλησε για τη μητέρα της.

«Δεν νομίζω ότι με ενόχλησε ο χωρισμός των γονιών μου. Αν υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο, δεν το ξέρω. Σίγουρα ένας χωρισμός πονάει, είτε είσαι 5 είτε 25. Η μαμά μου με έκανε στα 20 της... Θυμάμαι ότι η μαμά μου, μου έλεγε ότι ήταν από τις πρώτες χωρισμένες γυναίκες στο χωριό. Δηλαδή την κοιτούσαν, λες και τι θα πει χωρισμένη... Όλο αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο σε μένα... Η μάνα μου είναι θεά» είπε η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

«Εγώ από τη μαμά μου έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη... Σίγουρα…» πρόσθεσε η ηθοποιός και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Σου έφερα κάτι κουμπαράδες εδώ», της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να ελαφρύνει το κλίμα, με τη Μαρία Διακοπαναγιώτου να απαντά: «Ε φέρε ρε μ@λ@κ@, με κάνεις και κλαίω! Δεν μπορώ...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.