Breaking News

Η «αντισυμβατική οικογένεια» της Joanne - «Οριακά δεν έχουμε φάει ποτέ μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή ως Joanne, η οποία ήταν η νικήτρια του «The Voice» στον τελικό της 12ης Φεβρουαρίου 2021. Με εξομολογητική διάθεση, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και κόρη των ηθοποιών Λάζαρου Γεωργακόπουλου και Μαρίας Κατσιαδάκη είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της ΕΡΤ:

«Όταν ήμουν πιο μικρή τσακωνόμουν στο σπίτι. Στο Γυμνάσιο ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με μαζέψουν. Έκανα piercing, γυρνούσα 13 χρονών και είχα τρυπήσει όλο μου το πρόσωπο, ήμουν... "σουρωτήρι". Οι γονείς μου ένιωθαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να με σταματήσουν. Δοκίμασα πολλά πράγματα μικρή και μετά ηρέμησα.

Είπα πολλές φορές ότι θα φύγω από το σπίτι, μία φορά είχα μαζέψει και τα πράγματά μου. Τώρα είμαστε πολύ αγαπημένοι, η σχέση με τους γονείς μου είναι τέλεια.

Στα επαγγελματικά μου οι γονείς μου, μου κάνουν κριτική, ωστόσο με πολλή αγάπη. Παίρνω τη γνώμη τους, αλλά προσπαθώ πιο πολύ να είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Πρέπει να μάθω λίγο να στηρίζομαι σε μένα. Προφανώς, αν έχω μεγάλο δίλημμα, θα το συζητήσω μαζί τους.

Μένω μαζί τους, δεν είμαστε καθόλου τυπική οικογένεια... Νομίζω οριακά παίζει και να μην έχουμε φάει ποτέ μαζί. Δεν υπάρχει αυτό... Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια, αλλά περνάμε χρόνο μαζί. Δηλαδή, θα κάτσουμε να δούμε τα "Φιλαράκια", κλασικό. Θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ένα πρόβλημα ή να κάνουμε πλάκες. Κάνουμε άλλα πράγματα πολύ ουσιαστικά κι ωραία, αλλά δεν συμπίπτουν οι ώρες μας για να φάμε μαζί πρωινό.

Δεν μας βρίσκω καθόλου το πώς φαντάζεσαι μια οικογένεια. Δεν μπορώ να το περιγράψω... Δεν θα άλλαζα τη σχέση μου με τους γονείς μου, είναι τέλεια. Τους νιώθω σαν φίλους μου».