Breaking News

Παιδική πoρvoγραφία - Δικηγόρος του συγγραφέα: «Δήλωσε την αποστροφή του για το συγκεκριμένο υλικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (2/11) ο συνήγορος του συγγραφέα παιδικών βιβλίων, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πoρvoγραφίας...

Ο γνωστός συγγραφέας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τις 18 Οκτωβρίου 2022. Ο συνήγορός του, Σταύρος Γεωργόπουλος, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του ήθελε πρωτογενές υλικό για τη συγγραφή του νέου του βιβλίου.

«Δεν θα πρέπει να συσχετιστεί αυτή η υπόθεση με τα περιστατικά βιaσμών και σeξουαλικής κακoποίησης που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στη δημοσιότητα, με την έννοια ότι ο εντολέας μου δεν εξωτερίκευσε ποτέ κάποια συμπεριφορά σε βάρος κάποιου συγκεκριμένου παιδιού. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Αν υπήρχε τέτοιο θέμα, θα είχε ήδη προκύψει. Δεν υπήρξε ποτέ καμία υπόνοια. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δήλωσε από την αρχή την αποστροφή του και την απέχθειά του σε σχέση με το συγκεκριμένο υλικό», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όταν ο δημοσιογράφος επισήμανε «Ναι, αλλά είχε 100 βίντεο... 100 βίντεο για να γράψει βιβλίο;», ο κ. Γεωργόπουλος απάντησε:

«Αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί με το να έχεις πρόσβαση και να βλέπεις ένα βίντεο. Πατάς μία λέξη στην αναζήτηση και κατεβαίνουν μαζικά όλα τα βίντεο της λέξης που αναζήτησες. Αυτά τα βίντεο ούτε τα είχε δει όλα και ούτε είχε σκοπό να τα δει. Αυτή είναι η θέση του...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.