Breaking News

Κάτια Δανδουλάκη: «Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει, γίνεται μια κάθαρση...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρθηκε στην κατάθεση που έδωσε για τη Λένα Δροσάκη, στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Τελείωσε αυτό, ήταν ένα ξαλάφρωμα. Ό,τι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Αυτό θα έπρεπε να γίνει κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό για να το συζητάμε... Αυτό θα ήταν η ευχή μου. Πρέπει ο καθένας να ακούει την ψυχή του και τη συνείδησή του και να το κάνει σαν κάτι φυσικό. Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιμετώπισα, σαν κάτι απολύτως φυσικό... Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει, γίνεται μια κάθαρση...

Για να κλείσει ένα θέατρο, δεν κλείνει χωρίς λόγο. Δηλαδή μία ηθοποιός, που είναι και θιασάρχης και παραγωγός - σαν και μένα -, που σημαίνει ότι χάνει χρήματα, δεν κλείνει το θέατρο έτσι... Άρα υπήρξαν οι λόγοι που ανέλυσα. Αυτό ήταν χρέος μου και ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ότι είδα, αυτό είπα...».

Να σημειωθεί ότι η Λένα Δροσάκη δήλωσε στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη:

«Η κυρία Δανδουλάκη δεν στήριξε μόνο εμένα. Χάραξε το δρόμο κι έδειξε το πώς πρέπει να γίνεται. Κάθε στήριξη είναι σημαντική να μην είναι κανένας μόνος του. Είναι θέσφατο για όλους τους ανθρώπους να μην είναι μόνος του κάποιος».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.