Breaking News

Μαρτυρία 20χρονης για τις τιμωρίες στην «Κιβωτό του Κόσμου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Και μένα και τα υπόλοιπα κoρίτσια τα οποία μας είχαν κλειδωμένα τόσο καιρό, ο Πατέρας Αντώνιος τα γνώριζε. Από εκείνον είχε μπει αυτή η τιμωρία. Είχε πάρει έγκριση αυτή η τιμωρία για να γίνει...»

Στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» μίλησε σήμερα (20/11) ένα 20χρονο κoρίτσι, που ήταν φιλοξενούμενο στην «Κιβωτό του Κόσμου». Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή του Open:

«Η κάθε δομή είχε τους δικούς της κανόνες. Υποτίθεται ότι υπήρχε μια γραμμή της δομής, την οποία έπρεπε να ακολουθούν όλα τα παραρτήματα... Τέτοια είδους τιμωρία, τόσο μεγάλη και αυστηρή, πάντα έπαιρνε την έγκριση, πάντα έπρεπε να πάρουν την έγκρισή του. Και μένα και τα υπόλοιπα κoρίτσια τα οποία μας είχαν κλειδωμένα τόσο καιρό, ο Πατέρας Αντώνιος τα γνώριζε. Από εκείνον είχε μπει αυτή η τιμωρία. Είχε πάρει έγκριση αυτή η τιμωρία για να γίνει...

Κάποια στιγμή είχα απελπιστεί κι εγώ η ίδια. Και του λέω "Συγγνώμη, το θεωρείτε σωστό επειδή εγώ κάλυψα ένα άλλο παιδί, να μου δώσετε αυτή την τιμωρία, να μην πάω πουθενά και να με έχετε κλειδωμένη;". Και λέει "Ναι, προφανώς και έβαλα σαν τιμωρία για να παραδειγματιστείτε". Λέω "Θα παραδειγματιστώ από τι; Από το να με έχετε κλειδωμένη και να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ σαν σκυλί;"...

Είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές να δραπετεύσω, το είχα κάνει κιόλας... Γενικά δεν είχα καμία ελευθερία, έπρεπε να είμαι συνέχεια δίπλα από τον παιδαγωγό, να μην έχω καμία επαφή με τα παιδιά, να είμαι απομονωμένη, όχι απαραίτητα να είμαι κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, αλλά είχα πάντα ένα γεμάτο πρόγραμμα από δουλειές. Βοηθούσα το προσωπικό που υπήρχε...».