Breaking News

Πολύνεκρη τραγωδία στη Ρωσία από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στη Ρωσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά τη νύχτα στο κέντρο διασκέδασης «Poligon», στην πόλη Kostroma.

Σύμφωνα με το NDTV, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων TASS, τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 250 άλλοι απομακρύνθηκαν από το κτίριο όταν έπιασε φωτιά. Η εισαγγελία της περιοχής ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα.

Νωρίτερα, δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters ανέφερε ότι το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνήτης της περιοχής, Sergey Sitnikov, έκανε λόγο για τουλάχιστον 13 νεκρούς.

«Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και έχουν λάβει ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε ο Sitnikov, σημειώνοντας ότι η φωτιά έσβησε στις 07:29 π.μ. (τοπική ώρα).


Η φωτιά προκάλεσε την κατάρρευση της οροφής του κτιρίου, καλύπτοντας μια έκταση 3.500 τετραγωνικών μέτρων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Σύμφωνα με το TASS, που επικαλείται πηγές στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ένας μεθυσμένος άνδρας με «όπλο φωτοβολίδας» είναι πιθανό να προκάλεσε τη φωτιά.

«Περνούσε χρόνο στο μπαρ με μια γυναίκα, στην οποία παρήγγειλε λουλούδια, με ένα πιστόλι στα χέρια. Μετά πήγε στην πίστα και πυροβόλησε»», είπε η πηγή στο πρακτορείο. 


Το  «Poligon» λειτουργεί ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ενώ την ημέρα είναι ένα τυπικό ρωσικό εστιατόριο, που σερβίρει παραδοσιακό φαγητό.

Η Kostroma - μια πόλη στον ποταμό Βόλγα με περίπου 230.000 κατοίκους - βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μόσχας. Είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ρωσίας και φημίζεται για τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και τα μοναστήρια της.


Πληροφορίες από: Reuters - NDTV - TASS