Breaking News

Γ. Πυρπασόπουλος: «Διασώθηκα από οριακές καταστάσεις, το μυαλό μου έφτιαχνε σενάρια συνομωσίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις οριακές καταστάσεις που βίωσε, όπως και για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έγινε μπαμπάς τον Απρίλιο του 2022, αποκτώντας μια κόρη με τη σύντροφό του, είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: 

«Στα μπουζούκια δεν πήγαινα, με "τραβούσαν" οι φίλοι μου, προτιμούσα τα κλαμπ και τα rave party. Ήμουν παιδί raver. Θυμάμαι μία περίοδο που πήγε να μου "γυρίσει το μυαλό". Τελικά προσγειώθηκα γιατί όλη αυτή η κατάσταση με τις καταχρήσεις ήταν οριακή. Ήμουν τυχερός γιατί κάποια άλλα άτομα που ξέρω τους "γύρισε το κεφάλι" και είναι ακόμη εκεί...

Παρά τις καταχρήσεις, ήμουν λειτουργικός. Ήταν η περίοδος που ήμουν στον στρατό. Το μυαλό έφτιαχνε σενάρια συνομωσίας και τέτοια πράγματα... Ήταν παράνοια... Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι... "μεγάλε, μάλλον δεν το πας καλά" και σταμάτησα να βγαίνω. Κάποια στιγμή ανακαλύπτεις τα όριά σου, μέχρι πού σε παίρνει...

Πρόσφατα, τον Αύγουστο, έχασα τον μπαμπά μου, ο οποίος είχε κι ένα μεγάλο αρχείο της γιαγιάς μου, Μαρίκας Νέζερ, που θέλει μια αναδιάταξη. Ευτυχώς πρόλαβε να δει το μωρό μας. Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε λίγο στον τελευταίο μήνα. Έφυγε 91 ετών, όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν αλλά τον τελευταίο του μήνα κατέπεσε λίγο.

Ένιωθα ότι θα έρθει το τέλος... Κι εκείνος το καταλάβαινε με έναν τρόπο. Με το μωρό μας χάρηκε πάρα πολύ... Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει, οπότε κάπως σε αυτά τα πράγματα ήμουν τυχερός και συνέβησαν την ίδια περίοδο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και του είπα όλα όσα ήθελα να του πω...». 

Δείτε τη συνέντευξη.