Breaking News

Μ. Ρουμελιώτη για Κατσούλη - Ντάνο: «Πρόκειται για παρεξήγηση, ο Σάκης δεν άκουσε ολόκληρη τη δήλωση» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για παρεξήγηση έκανε λόγο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αναφερόμενη στις δηλώσεις του συντρόφου της Σάκη Κατσούλη, που απάντησε σε όσα είπε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στους δημοσιογράφους για το απρόσμενο θέμα που έχει δημιουργηθεί. Το σχετικό απόσπασμα πρόβαλε το Happy Day το πρωί της Τρίτης (1/11).

«Νομίζω ότι ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του, δεν θέλει να το συνεχίσει αυτό που έχει γίνει γιατί μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση. Ο Σάκης δεν άκουσε ολόκληρη τη δήλωση, ο δημοσιογράφος του μετέφερε μόνο το κομμάτι "ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος". Επειδή έχουν συναντηθεί σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού κι έχουν πει κι ένα "γεια", ίσως ο Σάκης να ψιλοστεναχωρήθηκε», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, αφού άκουσε όλη τη συνέντευξη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι "δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο, τον οποίο δεν τον ξέρω προσωπικά". Οπότε, γι' αυτό σας λέω ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση και νομίζω ότι ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του. Και είπε κιόλας ότι αν έχει πειράξει κάποιον με τα λεγόμενά του, του ζητάει και συγγνώμη».