Breaking News

Σάκης Κατσούλης για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Τον θαυμάζω, έδωσε αξία στο Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σάκης Κατσούλης βάζει τέλος στο θέμα που είχε προκύψει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μετά τις δηλώσεις της συντρόφου του, Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο νικητής του Survivor 2021 είπε στη Φαίη Σκορδά ότι θαυμάζει τον Ντάνο. Συγκεκριμένα, είπε στο «Πρωινό μας», όπου ήταν καλεσμένος:

«Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πήρε τεράστια διάσταση χωρίς λόγο. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ίσα ίσα τον θαυμάζω. Ο Γιώργος έδωσε μία υπεραξία στο brand name "Survivor".

Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ μας στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι διαφορετικές χρονιές, με διαφορετικούς αντιπάλους και  διαφορετικά αγωνίσματα. 

Έχουν περάσει πολλοί καλοί παίκτες από το Survivor. Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν πολύ καλός αγωνιστικά, αλλά δέχεται και αρνητικές κριτικές γιατί δεν είχε δυνατούς αντιπάλους. Ξεχωρίζω, επίσης, τον Γιώργο Πιλίδη όπως και τον Ντάνο. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Γιώργο Αγγελόπουλο για πολλούς λόγους.

Δεν έχω υπογράψει ακόμα για το Survivor All Star, το σκέφτομαι. Τον τελευταίο μήνα πιέζομαι πολύ με το καινούργιο μου μαγαζί, κάναμε και ανακαίνιση. Δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω, είχα ζητήσει από την παραγωγή να μην έχουμε επαφή για ένα μήνα για να ανοίξω το μαγαζί, γιατί δύο πράγματα μαζί δεν γίνονται. Τώρα που άνοιξε το μαγαζί λογικά θα έχουμε ξανά επαφή...

Τη Μαριαλένα την "κυνηγούσα" έξι μήνες. Πριν γίνουμε ζευγάρι έλεγα στους φίλους μου "Αυτή τη γυναίκα θα παντρευτώ"...».