Breaking News

Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Να σκεφτόταν πριν να πράξει όλα αυτά, είχα φάει πάρα πολλή λάσπη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απόφαση του δικαστηρίου, σχετικά με τη διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη, μίλησε η Σοφία Παυλίδου στη Σοφία Ραυτοπούλου και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, δικαιωμένη και χαρούμενη με την απόφαση. Ήταν πολύ λυτρωτικό, μετά από 4 χρόνια δικαιώνομαι.. Δεν ξέρω ποια ήταν η αντίδρασή του κ. Μάνου Παπαγιάννη και δεν με αφορά...», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη, ότι νιώθει νικητής με την έκβαση της δίκης και πως στο Εφετείο θα αθωωθεί, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Ρωτήστε τον κ. Παπαγιάννη, εγώ δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι λέει...».

«Να σκεφτόταν πριν να πράξει όλα αυτά» απάντησε, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη ότι έχει υποστεί επαγγελματική και καλλιτεχνική βλάβη.

«Όλο αυτό το διάστημα ήταν δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου... Ήρθε η ώρα να δικαιωθώ και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι είχα φάει πάρα πολλή λάσπη, γιατί από την άλλη πλευρά υπήρχε τακτική με μηνύσεις και τηλεοπτικές εκπομπές που διαστρέβλωναν την αλήθεια», τόνισε η  Σοφία Παυλίδου.

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς δεν με πτόησε τίποτα, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Ούτε οι μάρτυρές μου πτοήθηκαν, γιατί κι αυτοί δέχτηκαν μηνύσεις. Αυτό πρέπει να κρατήσουν όλα τα θύματα, ότι δεν πρέπει να πτοούνται και να το βάζουν κάτω. Θα έρθει η δικαίωσή τους. Νιώθω ότι δίνω δύναμη στις γυναίκες που είναι σε δικαστική διαδικασία...».


Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018 - όταν οι δυο τους συνεργάζονταν στην παράσταση «Πετάει πετάει» στο Θέατρο Xυτήpιo - και του έκανε μήνυση για απλή σωματική βλάβη. Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Την περασμένη  Δευτέρα (14/11), συνεκδικάστηκαν οι δύο υποθέσεις. Στον Μάνο Παπαγιάννη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μήνες με αναστολή για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης. Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.