Breaking News

Μαριλένα Ράδου: «Έπαθα αλωπεκίαση από το στρες κι έρπητα ζωστήρα όταν ηρέμησα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης (15/11), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαριλένα Ράδου. 

Η όμορφη «δικαστίνα», που φέρνει τα πάνω-κάτω στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, μίλησε για την πορεία της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή της.

Η Μαριλένα Ράδου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, όπως και για τη γιαγιά της που την «απέτρεψε» να ασχοληθεί με το τραγούδι. Επίσης, εξομολογήθηκε πώς έχει βιώσει την εμπειρία της απιστίας.

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει παιδιά και στο «plan B» που έχει ενεργοποιήσει, με τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. 

Προς το τέλος της συνέντευξης, είπε για την περίοδο που βρέθηκε «αντιμέτωπη» με δύο ψυχοσωματικές ασθένειες:

«Έπαθα αλωπεκίαση κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα... Όταν έπαθα την αλωπεκίαση, ήμουν σε περίοδο έντονης στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα...

Η τάση και η στάση μου είναι θετική και πολύ ανάλαφρη, αλλά μερικές φορές το άγχος είναι κάτι που  δεν το ελέγχεις. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης.

Ήμουν τυχερή, γιατί η αλωπεκίαση ξεκίνησε από μπροστά. Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα. Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη....

Έχω περάσει πολλά, γι' αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή, γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε μ' αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.