Breaking News

Στηβ Μιλάτος: «Δεν έχω μιλήσει με την κοπέλα που με κατήγγειλε - Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκανε ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για βιaσμό.

Η υπόθεση είχε έρθει στη δημοσιότητα τον Μάιο του 2022. Ο Στηβ Μιλάτος είχε κατηγορηθεί για βιaσμό από μία 21χρονη Βρετανίδα, όταν ο ίδιος εργαζόταν ως υπάλληλος υποδοχής σε νυχτερινό μαγαζί στη Λίνδο της Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, το μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι «Big Brother» παραπέμπεται σε δίκη, σύμφωνα με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, καθώς δεν έγινε δεκτή η απαλλακτική εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο Στηβ Μιλάτος είπε στην Ελένη Τσολάκη: «Είναι μια δύσκολη και περίεργη μέρα για μένα, αλλά δεν αγχώνομαι για κάτι. Εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο μου. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα... Υπομονή και θα δείξει...».

Και πρόσθεσε: «Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου ότι παραπέμπομαι σε δίκη, περιμένουμε την ημερομηνία... Το πρώτο άτομο που πήρα τηλέφωνο ήταν η μητέρα μου. Δεν έχω μιλήσει με την κοπέλα που με έχει καταγγείλει, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πούμε κάτι... Ο ιατροδικαστής παρουσίασε τα αποτελέσματα, οι μάρτυρες έδωσαν τις καταθέσεις τους και τα υπόλοιπα είναι στη Δικαιοσύνη...».

«Άλλαξε η καθημερινότητά μου και η ζωή μου, αλλά δε θα "βουλιάξω". Δέχτηκα αρκετά άσχημα μηνύματα στα social μετά την καταγγελία, αλλά δε θα δώσω βάση. Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, η μητέρα μου με αγαπάει και οι φίλοι μου ξέρουν τι είμαι... Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή και με στηρίζει...», κατέληξε ο Στηβ Μιλάτος.