Breaking News

Takeoff: Είπαν στην Ατλάντα το «τελευταίο αντίο» στον 28χρονο ράπερ (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χιλιάδες θαυμαστές απέδωσαν τον τελευταίο φόρο τιμής στον 
Αμερικανό ράπερ των Migos, Takeoff, σε ένα μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών καλλιτεχνών. Μετά την τελετή, μια αυτοκινητοπομπή εθεάθη να μεταφέρει τη σορό του 28χρονου ράπερ στον τελευταίο τόπο ανάπαυσής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η εκδήλωση έγινε χθες (Παρασκευή, 11/11) στις ΗΠΑ, στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Μεταξύ των καλλιτεχνών που παρευρέθηκαν στη «γιορτής της ζωής» - όπως ονομάστηκε η τελετή -, ο Drake, ο Justin Bieber και η Chloe Bailey.

Ο διάσημος ράπερ σκοτώθηκε σε ηλικία 28 ετών, την 1η Νοεμβρίου 2022, από μια αδέσποτη σφαίρα, μετά από καυγά που ξέσπασε σε ένα ιδιωτικό πάρτι σε αίθουσα μπόουλινγκ, στο οποίο συμμετείχε, στο Χιούστον του Τέξας. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις. Ο αρχηγός της αστυνομίας, Troy Finner, ο οποίος είπε ότι τουλάχιστον 40 αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να παρευρέθηκαν στο σημείο, έκανε έκκληση για περισσότερες πληροφορίες.


Οι θαυμαστές του άντεξαν τη βροχή μέχρι να μπουν στο State Farm Arena, ένα γήπεδο χωρητικότητας 21.000 ατόμων, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που κράτησε περίπου τρεις ώρες.


Ανάμεσά τους και συγγενείς, συμπεριλαμβανομένων των δύο επιζώντων μελών των Migos, του θείου του Quavo και του ξαδέρφου του Offset.

Ο δήμαρχος της Ατλάντα, Andre Dickens, απένειμε στον εκλιπόντα ράπερ - του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Kirshnik Khari Ball - την υψηλότερη τιμή της πόλης: το βραβείο Phoenix.

Η εκδήλωση περιλάμβανε, επίσης, μουσικές ερμηνείες από τους Justin Bieber και Chloe Bailey, όπως και από τους καλλιτέχνες της gospel, Yolanda Adams και Byron Cage.

Σύμφωνα με το BBC, δεν επιτράπηκε η είσοδος σε κανένα μέσο ενημέρωσης εντός του χώρου, ενώ απαγορεύτηκαν, επίσης, τα τηλέφωνα και οι συσκευές εγγραφής.

Σε φωτογραφίες και βίντεο, που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Drake και άλλοι καλλιτέχνες εμφανίστηκαν να κάνουν εγκάρδιες ομιλίες.

Μετά την εκδήλωση, μια αυτοκινητοπομπή εθεάθη να μεταφέρει τη σορό του Takeoff στον τελευταίο τόπο ανάπαυσής του.


Ο Takeoff - που γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1994 - ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος του τρίο της χιπ χοπ "Migos", μαζί με τον θείο του Quavo και τον πρώτο ξάδερφό του τον Offset, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το γκρουπ μια φορά. Η επιτυχία των Migos το 2013 με το "Versace" έγινε viral και έφτασε στο νούμερο 99 του Billboard Hοt 100.

Οι Migos πέτυχαν το πρώτο τους σινγκλ στην κορυφή το 2016 με το "Bad and Boujee" με τον Lil Uzi Vert, που ήταν στο νούμερο ένα στο Billboard Hοt 100 την εβδομάδα της 21ης Ιανουαρίου 2017. Το τραγούδι έχει πιστοποιηθεί τέσσερις φορές πλατινένιο από την Recording Industry Association of America (RIAA). 

Το τέταρτο άλμπουμ των Migos, Culture III, κυκλοφόρησε στις 11 Ιουνίου 2021. Αυτό ήταν το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε με τον Takeoff εν ζωή.



Πληροφορίες από: BBC - wikipedia