Breaking News

Το ξέσπασμα του Π. Δαδακαρίδη: «Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη μου; Πρέπει να βλέπω αυτή την αηδία;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις υποθέσεις παιδικής κακoπoίησης - όπως η περίπτωση βιaσμού της 12χρονης στον Κολωνό - και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται η ελληνική τηλεόραση ρωτήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε χθες το απόγευμα (8/11) στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Αν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ανθρώπους, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη βαρβαρότητα και να πούμε αυτός είναι, να τον αφήσουμε στην πλατεία του Συντάγματος και δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον συγκεκριμένο κύριο. Γιατί να μην το κάνουν; Αλλά αυτό είναι αυτοδικία, χάνουμε την έννοια του νόμου, τι είναι σωστό και τι όχι.

Όταν κάτι πάει στο δικαστήριο, οφείλει το δικαστήριο να το λύσει με τον τρόπο του. Το να είμαστε εμείς συνέχεια κοινωνοί του σκοταδιού του καθενός και να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου, που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση, εγώ δεν θέλω.

Το είδα μια φορά... Δεν θέλω! Για ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά, σιχαίνομαι... Ζώα, παιδάκια, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας... Δεν θέλω! Το κατάλαβα τη μία φορά, κατάλαβα και ποιος είναι... Ε, κάθε μέρα δεν μπορώ να δω το ίδιο, συγγνώμη...

Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη μου αυτόν τον τύπο και να μην κάνω σχέσεις, ανθρώπους ή κάτι που θα εξελίξει την κοινωνία και τον πολιτισμό μου; Τις βαφτιστήρες μου, ανθρώπους που αγαπώ ή τον σκύλο μου... Πρέπει να βλέπω αυτή την αηδία, τον άνθρωπο αυτόν;».