Breaking News

Ζ. Παπαδοπούλου - Θ. Πλεμμένος: Οι δηλώσεις τους από το μαιευτήριο λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις από το μαιευτήριο έκαναν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της, Θοδωρής Πλεμμένος, οι οποίοι καλωσόρισαν πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι.

Να σημειωθεί ότι η Ζωή Παπαδοπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, αλλά και για τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης που είχε στο παρελθόν.

Τη χαρμόσυνη είδηση είχε γνωστοποιήσει η Φαίη Σκορδά, το πρωί της περασμένης Τρίτης (1/11). Σήμερα (4/11), το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας», σε ζωντανή σύνδεση από το μαιευτήριο.

«Είμαστε ακόμα στο μαιευτήριο, αύριο παίρνουμε εξιτήριο... Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δυο μας. Νιώθω τεράστια ευτυχία, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Η γιατρός μας βοήθησε στον τοκετό και ήταν δίπλα μας από την αρχή της εγκυμοσύνης. Γενικότερα βοηθάει στην ψυχολογία της γυναίκας όλο αυτό το κλίμα το οικογενειακό... Κλάψαμε όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά, ξεκίνησε μια καινούργια ζωή», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται, είναι πάρα πολλά», τόνισε από την πλευρά του ο Θοδωρής Πλεμμένος, με τη Φαίη Σκορδά να τους υπόσχεται ότι θα τους επισκεφτεί στο σπίτι τους για να δει την κορούλα τους, όταν σαραντίσει.