Breaking News

Η Τζένη Μελιτά γιόρτασε τα γενέθλιά της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Τζένη Μελιτά, η οποία μοιράστηκε τα σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Τζένη Μελιτά γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με φίλους της και συνεργάτες της, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Σπύρος Μαργαρίτης.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (29/12), η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπως και ένα βίντεο. Στη λεζάντα έγραψε:

«Τα γενέθλια μου ξεκίνησαν με μια ελαφριά δόση μελαγχολίας από χθες το βράδυ. Όμως, αυτός ο υπέροχος σύντροφος @spiros.margar, έχει πάντα το μαγικό του τρόπο, να μου μεταφέρει την ηρεμία του. Και μετά πήγα στη δουλειά @prwianseeidon, που δεν την νιώθω ακριβώς δουλειά, όταν οι συνεργάτες σου σε περιβάλουν με τόση αγάπη. Και μου έκαναν την πιο γλυκιά έκπληξη με μια τούρτα- θηρίο!

Έπειτα, ήρθε να με δει ο «περήφανος πατέρας» κι αυτός με τα λουλούδια του! Και, κάπως, έτσι ξεμείναμε από βάζα.

Και μετά ένα δείπνο, οι πιο μαγικές ευχές από τους ανθρώπους, που αγαπώ, και να που τώρα κάθομαι στον καναπέ μου με τις πιτζάμες, δίπλα ο Σπύρος, να ψιλοκοιμάται κι εγώ να νιώθω και ήρεμη και χαρούμενη και γεμάτη και ευγνώμων.

Η χρονιά αυτή ήταν από τις πιο αγαπημένες μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές και εδώ! Να έχετε υγεία, να σας αγκαλιάζετε και να σας φροντίζετε και να μοιράζετε την αγάπη σας γενναιόδωρα στους δικούς σας ανθρώπους. Σας αγαπώ πολύ!».